Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИмали сме контактни, формални контакти с тези хора

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИмали сме контактни, формални контакти с тези хора
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: По Борисово време се крадеше по 10 милиарда в държавата на година

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Имали сме контактни, официални контакти с тези хора - Кирил Петков и Асен Василев, до момента в който бяха министри. Тогава заявяваха, че като министри ще извършват отговорностите. Това сподели по Нова Тв ген. Атанас Атанасов от Демократична България.

" Демократична България " е сериозна политическа мощ, имаме морал. Какво значи да се молим на някой, несериозно е. Не сме ги канили Петков и Василев да станат част от нашите изборни листи. Готови сме на взаимоотношение, би трябвало да определим тази форма. Има сигнали, че желаят да се срещнат с нас и скоро ще се срещнем и ще обсъдим нашата форма на партньорство, добави ген. Атанасов.

" Нямаме никакви терзания новата партия да дръпне гласове на десницата. Може да се получи амалгама сред десни и леви, които желаят едно - смяна. Корпорацията ГЕРБ е на власт и това е извънредно пагубно за страната. Нашата съществена задача е да демонтираме Борисовата страна, би трябвало да има болшинство, което да излъчи държавно управление на смяната и то да демонтира този модел. По Борисово време се крадеше по 10 милиарда в страната на година. Те имаха надзор върху енергетиката, стопанската система и в други браншове, имаха и прокурорски чадър, сподели още ген. Атанас Атанасов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР